Метаморфоза органного мистецтва. Концерт Світлани Бардаус


18 серпня, в день 21-ї річниці відкриття органного залу Чернівецької філармонії, відбудеться концерт чернівецької органістки Світлани Бардаус «Метаморфоза органного мистецтва».

Людина, яка відкрила мистецтво органної музики Чернівцям

Світлана Бардаус в 1993 році з відзнакою закінчила Львівський Вищий державний музичний інститут ім. М. Лисенка. З 1992 року працює в Чернівецькій обласній філармонії на посаді солістки-органістки. В 2009 році була нагороджена обласною літературно-мистецькою премією ім. С. Воробевича за просвітницьку діяльність.

Світлана Бардаус протягом багатьох років знайомить європейську публіку з творами українських композиторів під час гастрольної діяльності. Один з найвідоміших творів, який виконує органістка — твір українського композитора Віктора Гончаренка «Чакона». В 2009 році був здійснений випуск диску органної музики в рамках регіонального партнерства між Чернівецькою областю та землею Карінтія (Австрія) в кооперації з музичним товариством «Оргельтон Клагенфурт».
Слухайте твір "Palladio" Карла Дженкінса у виконанні Світлани Бардаус

Квитки можна придбати в касах філармонії, тел. 52-43-38 (каси працюють щоденно з 10 год., перерва з 13 до 14)

Початок концерту о 18-30. Адреса Чернівецького органного залу: вул. Українська, 30

Важливі посилання:

1. Світлана Бардаус на Facebook
2. Органний зал Чернівецької філармонії

3 коментарі

Юрій Сопко
С.Бардаус — надзвичайно талановита людина. Це справжнє щастя для нас чернівчан, що така людина вже 21 рік є органісткою-резидентом Чернівецького органного залу.
Автор публікації заборонив додавати коментарі