Унiкальний дует - орган та фортепіано

В неділю, 10 листопада о 18-30 в органному залі концерт класичної музики.

Виконавці - Євгенія Нестеренко та Світлана Бардаус.

Програма концерту - Пахельбель, Гріг, Сенс-Санс, Цимер.

Квитки можна придбати в касах філармонії (вул.Чайковського, біля службового входу в Чернівецьку філармонію), тел. 52-43-38 (каси працюють щоденно з 10 год., перерва з 13 до 14)

Початок концерту о 18-30. Адреса Чернівецького органного залу: вул. Українська, 30

Коротка довідка
Світлана Бардаус в 1993 році з відзнакою закінчила Львівський Вищий державний музичний інститут ім. М. Лисенка. З 1992 року працює в Чернівецькій обласній філармонії на посаді солістки-органістки. В 2009 році була нагороджена обласною літературно-мистецькою премією ім. С. Воробевича за просвітницьку діяльність. 

Світлана Бардаус протягом багатьох років знайомить європейську публіку з творами українських композиторів під час гастрольної діяльності. Один з найвідоміших творів, який виконує органістка — твір українського композитора Віктора Гончаренка «Чакона». В 2009 році був здійснений випуск диску органної музики в рамках регіонального партнерства між Чернівецькою областю та землею Карінтія (Австрія) в кооперації з музичним товариством «Оргельтон Клагенфурт».
Слухайте твір "Palladio" Карла Дженкінса у виконанні Світлани Бардаус 

Важливі посилання:

1. Світлана Бардаус на Facebook
2. Органний зал Чернівецької філармонії 

1 коментар

Святослав Вишинський
До слова, веб-сайту Чернівецької обласної філармонії не вистачає RSS-каналу для підписок на отримання новин. Це обмежує коло читачів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте